alla kategorier
EN

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

Virtuell demo för säsong 2021

”I och med att coronaviruspandemin fortsätter har konsumenternas fyrverkeriförsäljning, inklusive tomtebloss och smällare, mer än fördubblats. Men importen från Kina, som levererar mer än 90% av världens fyrverkerier, stannade tidigare i år och branschledarna förväntar sig en leveransbrist de närmaste dagarna. ”
- från CNN Business

新闻 配 图 -1 修 后

Säsongen 2020 i USA är konstig eftersom 1.3G-fyrverkeri blev helt avbrutet, så den höga konsumtionsfyrverkeriet på 1.4G gör att Amerika slutar slut på riktigt snabbt. Så snart firandet av 4 juli är över flyttas vår nya produktdemo i år alla online på grund av den oundvikliga COVID-19-situationen direkt efter sommarstoppet.

Vi utvecklade en helt ny produktlista inklusive amerikanska artiklar om 500 gram kakor, romerska ljusstänger, röker, även europeiska föremål av sammansatta fyrverkerier, gruvor, fontäner och etc på ett mycket intressant sätt att introducera i demo-videon, under tiden är nya serier alla finns i demolistan.

GÅ SERIEN
NEON-SERIEN
KÖNLIGA AVLÄGGNINGSPUNKTER
Lila serier

Iögonfallande etikettdesigner, snygg och snygg prestanda, pulverstyrka med hjärtslagande tempo och ljud, detta kan vara den bästa demonstrationen av Chili Fireworks någonsin organiserad, kolla in den genom länken nedan, dina kommentarer och förfrågningar är mer än välkomna.

2020-11-27